Dankzij SEO specialist Eindhoven werd mijn webshop vindbaar

Voor mijn webshop zocht ik een SEO specialist in Eindhoven. Omdat ik zelf ook in Eindhoven woon, leek het mij handig om een bedrijf in de regio te zoeken. Zo konden we wat makkelijker kennis maken. Al snel kwam ik terecht bij Websitepromotor en was ik direct enthousiast. Dit bedrijf is namelijk volledig gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en dat is precies wat ik nodig had.

SEO specialist EindhovenSEO specialist Eindhoven adviseerde mij

Ik heb toen naar deze SEO specialist in Eindhoven gebeld en vervolgens kwam één van de specialisten bij mij langs. Hij heeft een uitgebreide analyse van mijn webshop gegeven en wist precies uit te leggen waar mijn kansen lagen. Ondanks het feit dat ik al jarenlang mijn eigen webshop run, ben ik voornamelijk bekend in de regio Eindhoven. Het ontbrak dus aan landelijke bekendheid en natuurlijk wilde ik graag mijn klantenbestand uitbreiden en meer potentiële klanten bereiken. Het is, vooral voor een webshop, natuurlijk heel belangrijk om landelijk gevonden te worden.

No cure no pay

Op basis van dit eerste gesprek is er een plan van aanpak samengesteld. Uiteraard werd ik hier volledig bij betrokken en moest ik eerst akkoord geven op de tarieven. Hier had ik geen enkele moeite mee. Dit bedrijf wekte een betrouwbare en professionele indruk en ik had er het volste vertrouwen in. Daarnaast is het prettig dat ze op basis van ”no cure no pay’ werken. Gelukkig bleek al snel dat mijn investering bij de SEO specialist Eindhoven de moeite waard was. Mijn webshop heeft nu veel meer landelijke bezoekers!