Deurgordijnen

Deurgordijnen noemt men ook wel vliegengordijnen, omdat het de bedoeling is om vliegen (en andere hinderlijke insecten) buitenshuis te houden. Daarnaast wil je natuurlijk wel dat er nog licht naar binnen komt en ook het ook wil wat. Deurgordijnen hebben dus ook vaak een decoratieve functie.

Deurgordijnen

Het assortiment

Er zijn heel veel soorten deurgordijnen op de markt. Ze verschillen in materiaalkeuze, kleur, vorm en ontwerp. Zo zit er altijd wel iets tussen dat bij jouw interieur past. 

Vliegengordijnencenter, de specialist

Bij deze winkel kan je uitstekend terecht. Zij leveren snel, hebben een goede service, de producten zijn van goede kwaliteit en tegen de laagste prijs. Kijk hier voor hun uitgebreide aanbod van PVC deurgordijnen, kattenstaarten en kralengordijnen in allerlei vormen, kleuren en materialen. Er zit ook altijd wel een leuke aanbieding bij. 

Op de camping

Uiteraard zijn deurgordijnen ook heel fijn op de camping. De kattenstaart is een goedkope variant van het deurgordijn. De kattenstaart is ook huisdiervriendelijk. Voor de camping is er de speciale variant met een kleinere maat.

Deurgordijnen

Voordat je koopt, eerst meten

Voorkom tijdverspilling en teleurstellingen door eerst goed te meten. Vliegengordijnencenter levert namelijk producten op maat. Hier vind je een begrijpelijk meetinstructie. Lees dit eerst even goed door, zodat je precies koopt wat je ook wenst. 

Kom je er niet uit?

Bel dan met de klantenservice of stuur een e-mail. Klik hier voor de klantenservice pagina van Vliegengordijnencenter. Hier vind je al hun contactgegevens en een contactformulier. Met hun hulp en deskundige advies kom je er vast wel uit.