Bistro Le Steak is een veelzijdig restaurant waar je heerlijk kunt tafelen met het hele gezin. Wil jij lekker eten Nijmegen, dan is dit een echte aanrader. Zelf kom ik hier regelmatig met mijn vriendin wanneer we geen zin hebben om te koken. Omdat wij in Berg en Dal wonen, halen we het eten ook wel eens af. Dan kunnen we thuis genieten van dit heerlijke eten!

Lekker eten NijmegenLekker eten in Nijmegen met dagverse producten

Niet alleen kun je lekker eten Nijmegen in een sfeervolle ambiance, ook heb je een enorme keuze aan gerechten. Aan iedereen is gedacht: grote eters, kinderen en vegetariërs. Ook wanneer je een allergie hebt kun je dit altijd doorgeven. De kok houdt hier dan rekening mee. Voor welk gerecht je ook kiest, je proeft altijd de kwaliteit; er worden altijd verse ingrediënten en streekproducten gebruikt. Ook word je hier enorm warm welkom geheten en kun je nog spreken van echte service. Er kwam regelmatig iemand om te vragen of het eten goed was en we hoefden niet continu de aandacht te trekken van de serveerster voor een drankje. Over de bediening ben ik dan ook zeer te spreken.

Voor grote en kleine groepen

Zowel grote als kleine gezelschappen kunnen bij Bistro Le Steak terecht voor lekker eten in Nijmegen. In beide gevallen zou ik aanraden om te reserveren. Ik ben hier namelijk een paar keer geweest en het was altijd gezellig druk.