marketing lead software

Het is tegenwoordig een ideale tool voor elke marketeer, in welke branche je ook zit: marketing lead software. Dankzij deze software kun je leads vinden en beheren zonder de moeite die er vroeger voor nodig was. Met marketing lead software verkort je dus het proces. Maar waar zet je die software dan het beste in?

marketing lead software

Kies linkedin voor b2b

Er is software bedoeld voor websites maar ook voor social media. De software van Linkedin is met name heel effectief als je b2b diensten of producten verkoopt. LinkedIn beschikt over marketing lead generation software in de vorm van hun eigen Sales Navigator. Met deze krachtige tool kun je LinkedIn doorzoeken op interessante leads. Het put daarbij uit de enorme hoeveelheid data die het netwerk van LinkedIn biedt. Je geeft een aantal gegevens in en LinkedIn kan op basis daarvan een lijst genereren van leads die voor jouw bedrijf interessant zijn. Je hebt daarbij informatie over de structuur van de organisaties en kunt bepaalde personen uit die organisatie eenvoudig bereiken.

Eigen software

Kortom: Linkedin heeft dus eigen software. Maar er zijn ook bedrijven die dat voor jou kunnen doen. Zij maken software op maat voor bedrijven die leads uit hun website willen halen.