noten online

Waarom zou je nog naar een winkel gaan? Je kunt tegenwoordig werkelijk alles online kopen. Ook noten zijn online verkrijgbaar, in alle soorten en maten. Benieuwd welke soorten noten het populairst zijn? Dat ontdek je hier.

De amandelen: in een taart of rauw

De amandel is een van de meest gebruikte noten ter wereld. Vooral in de patisserie eist de amandel een grote rol op denk bijvoorbeeld aan amandelspijs, gehakte amandelen, amandelmeel en we zien hem vaak terug als garnering van diverse lekkernijen. Amandelen zijn rijk aan vezels en vitamine E. Je kunt amandelen dus heel goed toevoegen aan een gezond dieet. 

noten online

Snacken met de cashewnoten

Cashewnoten zijn niet de meest gezonde. De cashewnoot daarentegen is één van de meest populaire noten onder de consument. De cashewnoot is rijk aan ijzer, en vitamine B1, daarnaast bevat de cashewnoot in vergelijking tot andere noten weinig vet, wat weer positief is als je deze noot wil gebruiken om af te vallen. 

Hazelnoten uit Turkije

De hazelnoot die wij in Nederland terug vinden komt veelal uit Turkije, ruim 70% van de wereldproductie hazelnoten komt uit dit land. Het is een veelzijdige noot die te gebruiken is in snoepgoed, taarten, maaltijden en die je ook prima rauw kunt eten.