Ben jij in verwachting en zoek jij nog een hip geboortekaartje? Dan raad ik je aan om eens op de website van Kissgeboortekaartjes.nl te kijken. Op deze website vind je onwijs veel leuke en unieke kaartjes. Bovendien kun je het helemaal zelf stylen! Vanaf het moment dat ik te horen kreeg dat ik in verwachting was ging mijn geluk niet meer op. Na jaren van wachten is het ons eindelijk gelukt. Het leven op de roze wolk ging dan ook echt voor ons gebeuren. De slaapkamer werd ingericht en de woning werd baby proof gemaakt. Nu moesten wij alleen nog een bedrijf zien te vinden die onze kaartjes kan drukken zodra de kleine geboren is.

Het geslacht bepaald het hip geboortekaartje

Toen wij te horen kregen dat er een meisje op komst was merkte ik aan mijzelf dat ik echt op de kleuren aan het letten was. Eigenlijk wilt dit zeggen dat als je een meisje krijgt, dat je dan al snel neigt naar de roze kleur. Gelukkig hebben wij bij dit bedrijf ons kaartje weten te maken. Nu nog even wachten totdat onze dochter zich meldt, maar dat zal niet meer lang duren!