Iedereen kent het merk wel, McGregor. Dit merk is erg bekend en verkoopt onder andere schoenen. Ik vind ze erg leuk voor mijn vriend en heb hem dan ook ten zeerste aangeraden om eens een kijkje te nemen in de webshop van Durlinger. Ik vond het leuk als mijn vriend McGregor schoenen ging dragen en heb hem daarom overgehaald om een paar McGregor schoenen te kopen!

durlinger mcgregor

Mooie schoen

De schoenen zijn erg mooi, maar dat weet iedereen denk ik wel. Ik vind ze wel vrij snel al te duur, en daarom koos ik ervoor om via een webshop te zoeken waar ze een sale kopje hebben. Op Durlinger.com hebben ze veel aanbiedingen altijd en kan je dus vaak in plaats van een duur paar schoenen, een vergelijkbaar paar goedkoper aanschaffen. Ik vind dit natuurlijk helemaal prima, want als ik geld kan besparen doe  ik dat. Ik hou erg veel van schoenen en daarom vind het leuk om meerdere paren te hebben en te kunnen kopen. Om dit te kunnen doen en blijven doen kan ik niet teveel geld uitgeven. Dat is een van de vele redenen dat ik groot fan ben van Durlinger.com. Ik kan iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen op de webshop, laat je verassen!