Aannemer Achterhoek

Wij waren op zoek naar een aannemer Achterhoek en hebben deze ook vrij snel gevonden. De GelderGroep is namelijk het bedrijf naar waar wij op zoek waren. Hier werken mensen die heel veel ervaringen hebben met het bouwen van woningen en andere projecten. Zij werken in een coöperatie en hierdoor kunnen zij een project goedkoper aanbieden. Voor ons was dit natuurlijk zeer aantrekkelijk, omdat wij een stuk grond hadden gekocht waarop wij ons droomhuis wilden laten bouwen.

De beste aannemer uit de Achterhoek gevonden

De GelderGroep haalt alles uit de kast om jouw droomhuis op een perfecte manier te ontwerpen. Henk te West is de adviseur die hier werkzaam is en hij heeft heel veel ervaring in het begeleiden en adviseren. Hij zorgt ervoor dat alles van A tot Z goed geregeld wordt en blijft jouw aanspreekpunt tot de oplevering van jouw woning.

Onze woning is prachtig, nog mooier dan wij ons hadden voorgesteld. Samen met de adviseur hebben wij besproken wat onze wensen waren aan deze woning en hiermee is hij aan de slag gegaan. Eerst op papier en later in de praktijk. Samen met een architect is er een zeer mooi droomhuis ontworpen.