Aleppo zeep

Het merk Aleppo zeep staat voornamelijk bekend om haar olijfzeep. Dit is een zeep van hoge kwaliteit die voor 100% bestaat uit olijfolie. Olijfolie is zacht voor de huid en weet de huid te voeden, herstellen, hydrateren en te reinigen. De zeep is zeer geliefd onder haar gebruikers omdat het door iedereen gebruikt kan worden. De olijfzeepjes van Aleppo zeep zijn mild en daarom geschikt voor ieder huidtype. Ook heeft de zeep meerdere functies. Zo kan je de zeep inzetten voor het reinigen van je lichaam en gezicht, maar je kan het ook gebruiken als scheerschuim, tandpasta, shampoo of gebruik het om je huisdier een goede wasbeurt te geven. 

Aleppo giftset

Naast de 100% olijfzeep heeft Aleppo zeep ook andere olijfzepen op de markt gebracht die van natuurlijke oorsprong zijn gemaakt. Iedere zeep is ontwikkeld met een heerlijk geurende olie die elk een andere werking heeft. De Damascus Rozenzeep bestaat voornamelijk uit olijfolie maar bevat ook rozenolie van de Damascus roos. Rozenolie is zeer geschikt voor de droge en rijpere huid omdat het de huid voorziet van een intense hydratatie. De olijfzeep is ook verkrijgbaar in de jasmijn variant. Jasmijnolie is erg zacht voor de huid en daarom is deze zeep uitermate geschikt voor de meest gevoelige huid. De jasmijnolie heeft een zoete geur, wat deze zeep nog aangenamer maakt. Aleppo zeep heeft ook olijfzeep met een vleugje zwarte komijn ontwikkeld. Zwarte komijn is een effectieve huidverouderingsbestrijder en heeft een herstellende werking. Het zorgt voor een elastische huid die in balans is. 

Maar Aleppo zeep staat niet alleen maar bekend om haar olijfzeepjes. Ook voor veel andere producten staat het merk hoog in aanzien. Zo is de Sugar Wax ontharingswax een zeer populair product van Aleppo zeep. De wax is 100% natuurlijk en zeer geschikt voor de gevoelige huid. Ook de Shea Butter van Aleppo zeep is een zeer fijn product. De crème bestaat voor 100% uit sheaboter dat een verzachtende, beschermende en verzorgende werking biedt voor de huid. 

Aleppo olijfzeep

Benieuwd geworden naar de natuurlijke producten van Aleppo zeep? Bij Beautyfashionshop bieden we een breed assortiment Aleppo zeep producten aan. Ga je voor de bekende olijfzeepjes of kies je toch voor een ander topproduct van het geweldige merk? Bij Beautyfashionshop shop je alle producten voor een lage prijs en kan je genieten van de leukste aanbiedingen. Bij iedere aankoop ontvang je een kortingsbon die je kan besteden bij je volgende bestelling. Voordeliger kan het niet!