vog aanvragen werkgever

Een goede band en vertrouwen in elkaar is iets wat belangrijk is als je bij een nieuwe werkgever gaat werken, ben je echter nieuw bij een bedrijf dan moet dit groeien. Krijg je een functie met veel verantwoordelijkheid dan moet er wel vertrouwen zijn, er is geen tijd om dit eerst op te bouwen. Met een vog aanvragen werkgever heb je al een stukje vertrouwen gewonnen, je kunt met de verklaring aantonen dat je geen strafbare feiten hebt gepleegd. 

Werkgever komt er mee

Een werkgever geeft vanzelf aan of je een VOG aan moet vragen, maar vaak is het ook wettelijk verplicht bij een hoop aantal beroepen. Toch kan een vog aanvragen werkgever ook een zet zijn van de werkgever zelf, als er werkzaamheden die gedaan moeten worden waarbij hij het nodig vindt. Het is aan de werkgever om te bepalen of die het nodig vindt, bij de wettelijk verplichte beroepen bepaald de overheid dit en moet de werkgever daarmee instemmen. Op vog-aanvraag.info vraag je snel een eenvoudig de verklaring aan.

vog aanvragen werkgever

Waar komt je aanvraag terecht

Wanneer je een vog werkgever aanvragen doet zal deze altijd terecht komen bij de dienst Justis, is er geen belemmering om de functie uit te oefenen dan heb je al snel de Verklaring Omtrent het Gedrag in huis, heb je nooit een delict gepleegd of in aanraking geweest met politie en justitie zal je de verklaring krijgen. Een kleine overtreding hoeft ook geen belemmering te zijn, deze worden niet als aantekening gezien op je strafblad.