hotels Reusel

Wanneer u bij ons in hotels Reusel komt overnachten bent u zeker van een rustgevend en ontspannen verblijf. Dankzij onze uitstekende service en gastvrijheid zult u zich geen moment zorgen hoeven te maken en wordt alles voor u geregeld. hotels Reusel

Wat zijn de voordelen van hotels Reusel ?

  • Binnen hotels Reusel kunt u genieten van een heerlijke nachtrust dankzij onze ruime kingsize bedden waarin een goede nachtrust gegarandeerd is. Dit bed wordt dagelijks voor u schoongemaakt zodat u iedere dag weer in een schoon bed kunt stappen.
  • Onze kamer beschikt over airconditioning en verwarming voor de perfecte temperatuur, ook kunt u gebruik maken van onze flat screen televisie en onze rijk gevulde mini-bar. Wanneer u graag internet wilt gebruiken kunt u ook nog gebruik maken van onze gratis wifi.
  • De badkamer in de hotelkamer is van alle gemakken voorzien, zo heeft u hier een inloop douche ( handig voor gasten die slecht ter been zijn ). U heeft de beschikking over verzorgingsproducten die wij voor u hebben klaar gelegd en ook zijn er handdoeken en badlakens die u kunt gebruiken.
  • Als laatste hebben wij een verwarmde en beveiligde privé parkeerplaats die alleen toegankelijk is voor gasten van hotels Reusel.