clarks desert boot

Ik ben een enorme fan van boots. Al sinds ik heel jong was, droeg ik dit bijna dagdagelijks. Het was dan ook logisch dat ik (online) een clarks desert boot tegen het lijf liep. Er was zoveel keuze in mooie kleuren en materialen dat ik meteen verleid was. Ik heb voor een mooie suède donkerblauwe boot gekozen. Deze gaat namelijk ook goed bij jeans. En wat een comfort! Het voelt aan als sportschoenen, maar heeft de allure van een leuke vrouwelijke schoen.

clarks desert boot

Een boot voor elke dag

Deze prachtige boots zijn zo leuk en zitten zo goed dat ik ze dagdagelijks draag. Ik draag ze zelfs onder een rok en ze staan helemaal niet lomp. Ze zijn gewoon heel comfortabel en dat is het waar het bij mij om draait. Ik ben een zeer actieve vrouw, ik ga met het openbaar vervoer werken en loop heel veel rond voor mijn job. Daarnaast ga ik graag shoppen en ga geregeld op stap met vrienden. Daarvoor zijn deze schoenen perfect! Ik ben heel blij met mijn keuze!