Dartpijlen

Dartliefhebbers kunnen vooral hun materialen terecht bij Dartshopper, de grootste dartshop van Nederland. Hier vind je alle materialen die je nodig hebt om te kunnen darten. Ook voor leuke accessoires kun je hier terecht. Dus als je toe bent aan een nieuwe set dartpijlen dan heb je hier enorm veel keuze. Selecteer het gewicht van de dartpijlen, het merk en het materiaal en je vindt meteen een goed overzicht met alle dartpijlen in die categorieën. Je vindt losse dartpijlen, een set met meerdere dartpijlen en je kunt zelfs kiezen uit dartpijlen van je favoriete darters, zoals Peter Wright of Michael van Gerwen. 

Diverse sets

Groot aanbod aan dartpijlen

Je hebt de keuze uit soft tip dartpijlen of darts. Vind hier dartpijlen van minder dan 16 gram tot aan dartpijlen boven de 28 gram. Verder kun je kiezen uit verschillende materialen, zoals tungsten 60 tot 97%, brass, nickel silver of stainless steel. Ook kan je kiezen uit verschillende categorieën als je op zoek bent naar dartpijlen. Ga bijvoorbeeld voor bekende merken als Winmau en Unicorn. Maar als je wil lijken op je favoriete darters dan moet je ook niet vergeten om een set dartpijlen te halen in de stijl van die darter. Je hebt een enorm ruime keuze aan spelers. Kies bijvoorbeeld voor de Michael van Gerwen Majors Career Slam Edition. Deze pijlen zijn speciaal ontworpen ter gelegenheid van zijn prestaties. Het gaat om XQMAX Darts, gemaakt van 90% tungsten in de kleuren zilver of zwart. Ze zijn in meerdere gewichten te verkrijgen en je krijgt standaard Michael van Gerwen flights erbij. Zo ziet iedereen meteen wie jouw inspiratiebron is tijdens het gooien van de 180 punten. 

Je dartpijlen de volgende dag al in huis

Als je niet kan wachten op je nieuwe dartpijlen dan bestel je ze voor 10 uur ’s avonds en krijg je ze de volgende dag al in huis als ze op voorraad zijn. Bij alle producten, waaronder de dartpijlen, staat hoe lang je nog hebt om ze te kopen als je ze de volgende dag al wil gebruiken. Zo weet je hoeveel tijd je hebt om nog meer te bestellen of om toch nog je keuze aan te passen. Als je toch liever andere dartpijlen had gehad, dan is het altijd mogelijk om de dartpijlen binnen 14 dagen te retourneren.

Accessoires