Verrassing

Heb jij binnenkort een verjaardag? Of ben je gewoon op zoek naar het perfecte cadeau voor een belangrijk persoon? Dan is de perfecte verrassing misschien wel een saunabon. Vooral als je het gevoel hebt dat deze persoon de laatste tijd erg druk is geweest dan is dit cadeau ideaal. De sauna is namelijk een goede plek om te ontspannen. Bovendien is het ook algemeen bekend dat de sauna goed is voor de gezondheid. In de sauna kan je dus op een gezonde manier tot rust komen! Het is dan ook een verrassing die door vrijwel iedereen wel gewaardeerd zou worden.

Temperaturen

Een bon voor de Thermen als verrassing

Als je een bon voor een bezoekje aan de sauna wilt weggeven als verrassing dan moet dit natuurlijk wel een bijzondere sauna zijn. De Thermen is bijvoorbeeld een echte aanrader. Dit is een heel saunacomplex met veel verschillende sauna’s, maar ook baden. Bovendien kan je er ook massages en beautybehandelingen krijgen. Dit maakt de dag natuurlijk helemaal compleet! Wij kunnen dan ook moeilijk een betere verrassing bedenken dan een bezoekje aan de Thermen. Je kan zelf bepalen welke waarde je de bon geeft. De waardes waar je uit kunt kiezen liggen tussen de €10 en €100.

Arrangementen

Waarom dit de perfecte verrassing is

Een bezoek aan de Thermen is een ideale verrassing doordat hier genoeg te doen is om je een hele dag te vermaken. Als je eventjes klaar bent met de sauna’s dan kan je gewoon kiezen voor een massage. De Thermen heeft ook een eigen restaurant waar je heerlijk kunt eten. Je kan hier dus echt een hele dag plezier hebben! Wie is er nou niet blij met een verrassing als deze? Wij zouden dit wel zijn in ieder geval! Wij raden je ook aan om de Thermen zelf eens te bezoeken. Iedereen zou hier eens geweest moeten zijn.