Handoek-met-logo

Geef een origineel cadeau, geef een badlaken met naam. Ons bedrijf bestaat 25 jaar en dit was de reden om geschenken te geven aan onze klanten. Zowel nieuwe, maar ook bestaande klanten wilden wij laten weten hoe blij wij met hun zijn . Tijdens een beurs hebben wij diverse handdoeken besteld om weg te geven. Via Strandlakens.nl hebben wij deze bestelling gedaan. Je hebt hier een enorme keuze uit hoe jij deze lakens wilt laten bedrukken. Je kan ervoor kiezen om deze echt te laten bedrukken, of in te laten weven. Het is zelfs mogelijk om met een reliëf in te laten weven.

Verschillende handdoeken met naam besteld

De bestelling bij Strandlakens.nl was zeer snel binnen, ruim op tijd voor de beurs. Mijn verwachting hoe deze eruit kwamen te zien met onze naam erop was nog mooier dan ik mij had kunnen voorstellen. Alles was zeer mooi ingeweven en gemaakt van een zeer mooie kwaliteit.

Inmiddels hebben wij wederom een bestelling geplaatst, deze keer voor theedoeken met ons logo erop. Als keukenwinkel leek ons dit ook wel een zeer leuk en passend geschenk om te geven aan onze klanten. Meer weten over de vele mogelijkheden, neem dan een kijkje op deze website.