wietzaadjes kopen

Ik ben al een hele lange tijd vaste klant bij Gold Seeds. Hun producten zijn erg goed en de informatie op de website is lekker uitgebreid. Een aantal jaren geleden heb ik besloten dat het constant kopen van wiet te duur werd. Ook wilde ik van het gevoel af dat je nooit echt krijgt wat ze je beloven in de shops. Na lang na te denken over de situatie heb ik toen besloten om mijn eigen plantje in huis te nemen. Het was de bedoeling dat ik dit een keertje zou doen, gewoon om te kijken hoe het was. Ik ben er nog steeds mee bezig en geniet er elke dag van.

Constante kwaliteit

Een van de meest belangrijke goede eigenschappen van Gold Seeds is dat ze constant blijven in de kwaliteit van hun producten. Bij het wietzaadjes kopen hoef je dus niet bang te zijn dat de ene lading goed is en de andere minder, wat je bij coffeeshops wel vaak hebt! Dit is voor mij toch wel de meest doorslaggevende eigenschap. Ik koop nu al 2 jaar wietzaadjes hier en ik ben elke keer weer tevreden. Daarnaast is de service ook erg goed. De FAQ´s worden regelmatig geüpdatet en de klantenservice is goed bereikbaar. Wietzaadjes kopen kan bij Gold Seeds op je gemak en zonder zorgen. Ook is gratis verzending mogelijk!

wietzaadjes kopen

De kwaliteit van de oogsten die ik tot nu toe heb gehad zijn erg goed. Ik heb verschillende soorten gehad en ik vind ze allemaal erg goed. Mijn lieveling zaadje is toch wel de Gold Widow, het geeft een lekkere high en de plant zelf groeit erg goed.

Gold Seeds is mijn favoriet en dat zal hij nog voor een lange tijd blijven. Ik zie geen reden om ergens anders wietzaadjes te kopen!