Idverde realisatie

Idverde realisatie is een afdeling die zich bezighoudt met het realiseren van groene omgevingen, waar deze dan ook mogen zijn. Je kunt hierbij denken aan openbare ruimtes of sportvelden, maar ook daktuinen en het groen in attractieparken. Ook voor onderwijsinstellingen, zorgorganisaties en recreatieparken kan Idverde realisatie de groenvoorzieningen verzorgen. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden, Idverde realisatie kan ingezet worden voor uiteenlopende doeleinden en ruimtes. Als je nieuwsgierig bent naar de projecten van Idverde realisatie, kijk dan verder op deze pagina

Idverde realisatie

Kennis en kunde in het groen

Idverde realisatie is een groene aannemer. In het bedrijf werken mensen met kennis van zaken die gedreven zijn in het vak dat ze uitvoeren. Er is dus zowel kennis als ervaring bij Idverde, en dat zorgt voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Bovendien beschikt Idverde realisatie over een modern machinepark, waarmee specialistisch werk uitgevoerd kan worden. Zo zorgen ze bij Idverde voor waarde creatie en toegevoegde waarde door middel van groen. Waar jij dat maar wil.

Een unieke groene oplossing op maat

Idverde realisatie biedt groenoplossingen op maat. Zij kunnen meerwaarde creëren doordat ze anders kijken naar de ruimte en mogelijkheden zien voor groen die je zelf misschien niet zo snel zou zien. De afdeling werkt samen met de afdelingen advies en bomendienst. Je kunt Idverde dus ook inschakelen voor adviezen, of een geheel project van advies tot realisatie en vervolgens de verzorging van het groen. Idverde realisatie heeft expertise op het gebied van groen op het dak en gevelgroen, aanleg en reconstructie, beheer en onderhoud, spelen, zorg, vaste planten en boomverzorging.