Laatst heb ik de plagron green sensation gekocht. Ik ben er zeer tevreden over. Nadat ik even op internet heb gezocht naar de manier waarop je het moet gebruiken ben ik aan de slag gegaan met de bloemstimulator. Zoals aangegeven heb ik dan ook de laatste 6 weken van de bloeifase van mijn planten het spul gebruikt. Uiteindelijk zag ik ook zeker dat het een effect had op de planten. De celstructuur verbeterde en de smaak veel zoeter.

Geschikt!

De plagron green sensation is dus zeker in staat om de plant een verhoogde suikeraanmaak te geven. Het is makkelijk te gebruiken. Daarnaast kan ik er erg lang over doen. Omdat het telkens maar 1ml kost per liter en ik verpakking koop van 250 ml ben ik vaak wel een paar weken zoet. Ik raad iedereen aan om dit product te kopen want het maakt zijn beloftes waar. Het vruchtgehalte en de smaak daarvan wordt beter. Het heeft een veel zoetere smaak en daarnaast merk je dat de plant veel beter groeit. Een succesvolle bloemstimulator met precies de juiste bestandsdelen voor elke plant.