loopbaancoach

Woon je in Eindhoven en loop je helemaal vast in je werk? Dan heb je misschien een loopbaanbegeleider in Eindhoven nodig. Wil je een andere baan? Is omscholen iets dat door je hoofd spookt? Of wil je juist vooruitgang boeken in je huidige functie? Een loopbaanbegeleider kan je hierbij helpen door het proces samen met jou te doorlopen.

Stress en burn out klachten

Het zal je niet verbazen dat een loopbaanbegeleider vaak ook wel een hoop weet over stress en burn outs. Het zijn namelijk twee gevolgen van het niet meer blij zijn met je loopbaan. Sommige mensen krijgen een burn out omdat ze zich oprecht te pletter werken. Maar er zijn ook genoeg mensen die een burn out krijgen omdat ze gewoon echt een hekel aan hun werk hebben. Je kan daar ontzettend depressief van worden. 

loopbaancoach

Hoe nu verder?

Een goede loopbaanbegeleider in Eindhoven kan jou helpen op verschillende niveaus in je loopbaan. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je er helemaal doorheen zit en dat je hulp wil bij het zoeken naar de oorzaak daarvan. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je eigenlijk helemaal niet zo slecht gaat, maar gewoon meer uit je carrière wil halen.