audi kopen

Hoe lang ik niet al bij mijn partner heb gezeurd om een nieuwe auto. Ik zal eerlijk zeggen: het is natuurlijk fijn om een gezinsauto te hebben waar iedereen in past en waar je met z’n allen mee op vakantie kan. Maar het is soms ook prettig om er voor jezelf op uit te kunnen, en dan niet gelijk de grote stationwagen hoeft mee te nemen. Eigenlijk wil ik stiekem gewoon een dikke auto kopen voor mezelf, dat is waar het uiteindelijk op neer komt. Dus na veel gesteggel kreeg ik groen licht om te gaan zoeken.

De zoektocht is van start gegaan

Het internet heeft natuurlijk een hele hoop moois te bieden. Helaas kun je je volledig blind staren op alle opties waardoor je werkelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is aan de ene kant prettig omdat je weet dat je echt wel de auto gaat kunnen vinden voor de juiste prijs als je een beetje goed kijkt, maar ik hou niet zo van de gedachte dat ik altijd wel ergens anders een betere deal had kunnen sluiten. Goed, daar heb ik het voor nu maar even mee te doen.

Het oog is gevallen

Ik heb mijn oog laten vallen op een BMW 5 serie tweedehands. Het is een prachtig ding, al zeg ik het zelf. Het is er eentje die er prachtig uitziet en waarmee ik zeker wel een lekker tourtje kan maken, als ik het zelf zeg. Maar goed, er moet natuurlijk nog een hele hoop gebeuren. Op zich past het wel binnen de prijsklasse die ik in mijn hoofd had, en is mijn oog dus gevallen op een exemplaar dat zeker aan mijn eisen voldoet. Nu is alleen het enige probleem, of de uitdaging eerder, om mijn partner ervan te overtuigen dat het de juiste keuze is.