klein bedankje

Vaak wordt er gedacht dat hoe groter een cadeau hoe beter het is. Maar dit zit over het algemeen anders met een klein bedankje kan je iemand minstens net zo blij maken als met een groot cadeau. Grote cadeau´s worden vaak gezien als overdreven, aandacht en respect zitten vaak in een klein bedankje. De grote blijdschap met een klein bedankje, is het geheim van het grote geluk.

De invloed van een klein bedankje

Het krijgen van een klein bedankje kan veel invloed hebben. Het gaat er om dat je de andere persoon aandacht geeft. Je laat zien dat de andere persoon belangrijk is. Het geeft de mogelijkheid om een grote groep mensen te bereiken. Zelfs in de tijd van een economische crisis geeft het mogelijkheden. Memoriae is gespecialiseerd in kleine bedankjes. Weggevertjes die betaalbaar zijn. Simpele geschenkjes die verassen. Groene groeiende cadeautjes die langer blijven staan. De kracht van het kleine bedankje.

Waarom kleine presentjes

Als bedrijf kan je er veel van inkopen zonder dat het veel hoeft te kosten. Op deze manier kan je veel klanten bereiken zonder veel te hoeven investeren. Zo is er weinig kans om verlies te leiden op de investering. Met een klein bedankje zorg je ervoor dat klanten jouw bedrijf onthouden. Ook zorg je ervoor dat het netwerk van de klant in aanraking komt met jouw bedrijf bijvoorbeeld wanneer ze een sleutelhanger zien met het logo van jouw bedrijf.