Veel mensen vinden het mooi om een beton look te hebben in huis. Dit komt omdat beton erg mooi uit kan komen. Beton is ook op veel verschillende manieren toe te passen. Hierom is het handig om te weten hoe je betonverf precies toe kan passen. Dit komt omdat een beton look in veel verschillende manieren van pas kan komen. 

Op de muren

Eén van de makkelijkste en meeste effectieve manieren om betonverf toe te passen is op de muren. Dit komt omdat betonverf erg mooi uit kan komen op de muren. De meeste mensen kiezen er dan ook voor om betonverf op de muren te gebruiken. 

Er zijn verschillende vormen betonlook verf. Dit komt omdat er verschillende stijlen en kleuren van beton te vinden zijn. Hierom is het ook belangrijk om de juiste kleur en stijl betonverf voor jezelf uit te kiezen. Hierbij is vooral de kleur belangrijk om naar te kijken. 

Dit komt omdat de kleur eigenlijk bepaald hoe licht of donker je huis er uit ziet. Verder ziet de ene kleur er ook beter uit in combinatie met een bepaalde andere kleur. Dit is wel belangrijk om rekening mee te houden. 

Verder is het ook belangrijk om naar de stijl betonverf te kijken. Dit komt omdat je een aantal verschillende stijlen hebt. De meeste bekende stijlen van betonverf zijn chalk paint en betoncire. De keuze hier tussen kan best lastig zijn. Dit komt omdat er redelijk wat verschil tussen zit. Echter is het beide erg mooi om te gebruiken. 

Chalk paint is een populaire manier van het verven van een woonkamer. Het is een relatief dure verf. Echter komt het wel erg mooi uit. Op het moment dat het op droogt, is het namelijk erg matte en heeft de kleur bepaalde delen beter gepakt dan andere delen. Dit zorgt er voor dat de kleur oneven is verdeeld. Echter ziet dit er wel erg mooi uit. 

Betoncire is een vorm van betonverf die vooral veel in de badkamer toegepast wordt. Dit komt omdat deze verf erg geschikt is voor vochtige ruimtes. Op die manier is het mogelijk om in je badkamer ook een mooie betonlook te hebben. 

Op de vloer

Je kunt er ook voor kiezen om een betonlook op de vloer te hebben. Dit komt omdat je de vloer ook van een beton kleur kan laten zijn. Dit is in verschillende vormen te krijgen. 

Zo is het mogelijk om tegels met een betonlook te krijgen. Dit zorgt er voor dat je wel de tegel look hebt, maar er een mooie betonlook aan zit. Dit kan erg mooi zijn in combinatie met verschillende interieur stijlen. 

Ook kun je er voor kiezen om laminaat met een betonlook te krijgen. Dit ziet er ook erg mooi uit. Hierdoor kun je genieten van de look van beton en de voordelen van laminaat. Dit is natuurlijk waar je naar op zoek bent als je graag een fijne vloer wilt hebben. Hierom zijn er veel mensen die voor een betonlook op de vloer kiezen.