Je wilt natuurlijk veilig op je dakterras of balkon kunnen zitten. Ook wil je lekker naar buiten kunnen kijken zonder belemmerd te worden door een lelijke muur. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een hekwerk te laten plaatste op hun balkon of dakterras.

Maar snel kom je al met de vraag welke soort hekwerk je dan moeten laten plaatsen. Je hebt immers keuze uit veel verschillende soorten. Wij raden aan om te kiezen voor een van de populairste, de spijlen hekwerk balkon. Bij deze soort hekwerk ben je verzekerd van je veiligheid wanneer je lekker op je balkon wilt uithangen en dit terwijl het ook een strakke uitstraling geeft.

Spijlenhekwerken passen bij elk soort balkon

De spijlen hekwerken zijn gemaakt uit ronde aluminium spijlen van 25 millimeter waardoor je er zeker van bent dat de hekwerk erg sterk zal staan. De spijlen zullen op eenzelfde afstand van elkaar staan zodat je een veilig balkon zal krijgen.

De aluminium spijlen zijn ook erg stijlvol en geven een modern gevoel aan je balkon of dakterras. Deze soort uitstraling past bij erg veel verschillende stijlen waardoor deze soort hekwerk bij bijna elk huis past. Verder is de benodigde onderhoud van de spijlenhekwerken heel laag waardoor je lang en zonder moeite kan genieten van je balkon.

De beste optie tussen alle materialen

Een van de belangrijkste redenen waarom de spijlen hekwerken worden gekozen boven andere balkonhekken is dat de spijlen hekwerk bij veel verschillende situaties toepasbaar is. De spijlen kunnen worden uitgevoerd in een erg groot aantal kleuren en de spijlhekken hebben veel stelmogelijkheden waardoor de hekken bij een groot aantal balkon passen, bij meer dan bij andere soorten hekken.

Ook zijn de spijlenhekken erg licht van gewicht. Dit zorgt ervoor dat de spijlenhekken op meer plekken kunnen dan wat zwaardere hekken. Maar ook met het mindere gewicht blijft de spijlenhek erg stabiel en stevig.