loodgieter in Leiden

Met spoed hadden wij een loodgieter in Leiden nodig. Dankzij wat onhandige verbeteringen van mijn man, kregen wij een extreme lekkage. Het betrof enkel het vervangen van de douchekop en kraan. Echter heeft mijn man iets geraakt dat niet door een leek te vervangen was. Online ben ik meteen gaan zoeken, want waterschade wilde ik voorkomen. Met Duurzaam Onderhoud Nederland heb ik toen contact opgenomen. Omdat de ernst van de zaak hoog was, kwamen zij direct ter plaatse. Dat was ideaal want zo hebben wij veel kosten voorkomen. Natuurlijk ben ik daar DON erg dankbaar voor!

loodgieter in Leiden

Ideale service van de loodgieter in Leiden

De loodgieter in Leiden was erg goed in zijn vak, dat was wel duidelijk. Hij ging direct aan het werk en zag ook gelijk wat het probleem was. Gelukkig had hij al het benodigde materiaal bij zich. De lekkage was dus al snel verholpen. Ik kon weer lekker gaan douchen! Mijn man voelde zich erg schuldig, maar het maakt mij niets uit. Iedereen heeft het goed bedoeld en de kosten waren helemaal niet hoog. Dit is zeker een voordeel van een dienst als deze. Kijk ook eens op de website waarvoor jij Duurzaam Onderhoud Nederland kunt inschakelen.