Huurwoning van een particulier in Hoofddorp

Wij gaan verhuizen naar een huurwoning van een particulier in Hoofddorp. Hoe wij hier aan komen kan ik je wel vertellen.Wij woonden al een tijd in een flat op de 8e verdieping. Erg mooi uitzicht, maar toen er een kleintje op komst was wilde ik liever toch lager gaan wonen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een andere woning. Moet er wel bij zeggen dat hier nog niet echt haast bij was, dus dat scheelde wel. Eenmaal op verschillende websites gekeken viel het ons op dat je je overal moest inschrijven. Dat maakt niet veel uit, maar wel dat je eerst moet betalen voordat je een huis kon zien. Dat vonden wij minder.  Huurwoning van een particulier in Hoofddorp

Toch een huurwoning van een particulier in Hoofddorp gevonden

Toen wij weer een poging ondernamen om op zoek te gaan naar een huurwoning van een particulier in Hoofddorp, zijn wij bij Hestiva uitgekomen. Op deze website kan je je registreren, maar is niet noodzakelijk. Tevens kan je ook geheel gratis op deze site scrollen en hierbij al leuke huize tegen kunnen komen.

Het leek ons wel beter om ons hier te registreren. Op deze manier kon jij je voorkeur aangeven waarna je op zoek was. Zodra er een huis vrij kwam, krijg jij meteen een melding hiervan.