Corbusier stoel

Onlangs heb ik een prachtige Corbusier stoel gekocht! Ik deel deze tip graag met jullie want het is een erg mooi merk en ik heb deze gekocht bij een hele mooie meubelzaak, namelijk Daamen Interieur. 

Corbusier stoelDe Corbusier stoel is tijdloos

Wat ik zelf erg fijn vind, is dat de Corbusier stoel tijdloos is en echt in ieder interieur wel past. Hij geeft jouw gehele interieur een unieke uitstraling en hij zit ook nog eens comfortabel. Zelf had ik de stoel al snel gevonden in de showroom van Daamen Interieur. Dit is een woonwinkel waar je echt allerlei topmerken kunt kopen. Zij zijn een expert op het gebied van interieurdesign en kunnen je altijd goed adviseren. Dankzij het enorme assortiment vind je altijd wel een passend item, of het nu gaat om meubilair, verlichting of stoffering. Zij hebben mij dan ook uitstekend geholpen met mijn aankoop. Ik twijfelde namelijk nog over de kleur van de Corbusier stoel maar heb uiteindelijk de juiste keuze gemaakt. Hij staat zo mooi in mijn woonkamer!

 

Kortom, wanneer je echt een eyecatcher wilt, kan ik je aanraden om voor een Corbusier stoel te gaan. Loop eens binnen bij de showroom van Daamen Interieur en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.