raambeslag

Wat ben ik blij met mijn aankoop, raambeslag in een zwarte kleur. Je zal je wel afvragen waarom ik hier zo blij mee ben, nou dat zal ik je vertellen. Een tijd geleden ben ik begonnen met mij huis op te knapen. Zo heb ik overal nieuwe gordijnen laten hangen en de muren geverfd. Elk kamer heeft van mij een andere uitstraling gekregen. de ene een romantische look, maar waar ik nog het meeste blij van was, was de Jin Jang kamer, gewoon de kleuren zwart en wit en meer niet.  raambeslag

Bijzonder raambeslag voor mijn woning gekocht

Maar nu had ik de kozijnen wit geschilderd en was ik op zoek naar zwarte raamsloten. Geen enkele winkel verkochten deze en daardoor had ik al bijna de hoop opgegeven. Tot ik via het internet op de webshop van Bouwtools B.V. terecht kwam. Hier hebben zij een zeer uitgebreid assortiment en ook het zwarte raambeslag waar ik al een tijd naar op zoek was. Er was zelfs de keuze uit eentje met of zonder slot en zelf een links of rechts draaiend model. Meteen hier een bestelling geplaatst, zodat ik eindelijk mijn huis compleet kan maken. Dit heb ik mede te danken aan het geweldige assortiment waaruit je bij Bouwtools B.V.kan kiezen.