Het kan heel plotseling gebeuren en je kan het zien aankomen. Het verliezen van een dierbare is altijd pijnlijk. Je wilt voor deze dierbare een goed afscheid en een mooie ceremonie. Bij Els de Zanger kan dit. Els de Zanger is een vrouw die al sinds 2010 aanwezig is als uitvaartzorg met veel passie voor haar werk gaat ze iedere met plezier naar haar werk om te zorgen dat alle nabestaanden een mooie ervaring overhouden aan het overlijden van hun dierbare. Dus voor een uitvaart Hendrik Ido Ambacht ga je naar Els de Zanger.

Waarom kiezen voor Els de Zanger

uitvaart Hendrik Ido Ambacht

Els de Zanger snapt dat het een emotionele periode is voor je en daar helpt ze je in door het traject heel soepel te laten lopen. Ze gaat met jullie in gesprek om te bespreken wat je allemaal wilt tijdens uitvaart. Dit kan zijn de muziek of de aankleding. Soms zelfs de plek. Ze werkt hard en zorgt dat alle wensen van de nabestaanden en de overledene worden uitgevoerd. 

Klantvriendelijk

Els de Lange gaat heel klantvriendelijk en persoonlijk te werk. Ze werkt hard om alles voor elkaar te krijgen en je kan bij haar altijd terecht om je vragen te stellen en dingen te overleggen.