Een winterharde palm in de tuin hebben is heel bijzonder. Eenvoudig kun je een winterharde palm online kopen bij Tropic trees. Je kiest op de site uit welke winterharde palmboom je wil hebben, dan pakken ze die in Hengelo stevig in, en zenden je de boom toe. Ze leveren af door heel Europa, dus ook bij je woning of bedrijf. Dan heb je een bijzondere boom in de tuin staan die het hele jaar door groen blijft, want een kenmerk van een palmboom is dat die in het najaar geen bladeren laat vallen. De vraag is alleen, welke winterharde palm wil je graag in de tuin hebben?

Tropic trees heeft veel bijzondere bomen in het assortiment

Naast de winterharde palm kun je andere bomen plaatsen die een periode van vorst kunnen doorstaan. Je kan een groepje met bomen planten met ook een olijf- en vijgenboom. De olijfboom verliest evenals de palmboom in het najaar geen blad. Als de ruimte er is, dan is een citrus erbij altijd mooi. In een citrus komen in het voorjaar mooie bloesems die lekker ruiken, en later de vruchten. Dat kunnen limoenen zijn, maar ook mandarijnen, of sinaasappelen, of granaatappels, of citroenen. Wederom heb jij de keuze welke winterharde bomen jij in je tuin wil hebben.

Planten voor binnen zijn net zo belangrijk dan de bomen buiten

Een winterharde palm is makkelijk te onderhouden. Een overtreffende trap hierin is een druivenstruik want die is zeer robuust. De struik moet enkel in de zon staan, dus op een warme plek waar veel licht is, en je hebt een druif die vanzelf groeit en vrucht geeft. Binnen wat planten is altijd mooi. Wederom zijn daar palmbomen voor. Er zijn speciale mini palmboompjes voor binnen. Echter Tropic trees heeft ook andere planten voor binnen, en ook de nodige tussenoplossingen. Denk aan een citrus voor in een serre, of een agave die alleen buiten staat als het warm is.